{{::langctrl.mainTitle}}

{{::langctrl.countryTitle}}

{{langctrl.choosenCountry}}

{{::langctrl.langTitle}}

{{langctrl.choosenLanguage}}
{{lines.Product.Name}}

{{lines.PriceInfo.Price}} {{mainctrl.currencySymbol}}{{lines.PriceInfo.AdjustedPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

{{::basket.Texts.ColorText}}: {{lines.Product.DominantColor.Text}}

{{::basket.Texts.SizeText}}: Shoe size

{{basket.Texts.NumOfItemsText}} {{basket.Cart.TotalCount}}

{{basket.Texts.TotalWithoutDiscountText}}

{{::basket.Texts.FreeShippingText}} {{basket.Cart.PriceInfo.ShippingPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

Discount

{{::basket.Texts.TotalWithDiscountText}}

{{::basket.Texts.ProductAddedText}}

BEZMAKSAS PIEGĀDE UN VIENKĀRŠA ATGRIEŠANA

PRIVACY POLICY (PRIVĀTUMA POLITIKA)

PIRMS TĪMEKĻA VIETNES LIETOŠANAS LŪDZAM UZMANĪGI IZLASĪT ŠO PRIVĀTUMA POLITIKU

ECCO ievēro jūsu privātumu, tādēļ visi ECCO un KRM grupas uzņēmumi (ECCO un KRM saistītie uzņēmumi) garantē, ka aizsargās visu informāciju, kuru minētie uzņēmumi apkopo, izmanto un / vai kurai tie var piekļūt, un kura ļauj identificēt personu (turpmāk arī – „personas dati”).

 

Konkrētie personas datu vākšanas, izmantošanas un kopīgošanas paņēmieni ir atkarīgi no tā, ar kuriem ECCO un KRM saistītajiem uzņēmumiem jūs sazināties un kādā veidā. 

 

Šo vietni lv.ecco.com nodrošina un kontrolē KRM AG, kuras juridiskā adrese Rothusstrasse 17, 6331 Hünenberg, Šveice (turpmāk tekstā - "mēs", "mūs" un "mūsu").

 

Ar šo privātuma politiku, mēs vēlamies nodrošināt, ka saņemat atbilstošu informāciju par mūsu veikto personas datu vākšanu un apstrādi, ieskaitot informāciju, par kuru mums ir jāinformē jūs saskaņā ar piemērojamiem personas datu aizsardzības noteikumiem, tai skaitā ES Regulu  Nr. 2016/679 jeb Vispārīgo datu aizsardzības regulu (GDPR). 

 

Šo privātuma politiku var papildināt ar citu informāciju, kas saņemta no mums vai cita ECCO vai KRM saistītā uzņēmums, un citiem noteikumiem, kas piemērojami šai vietnei, vai arī par kuriem jūs esat vienojušies, sadarbojoties ar mums vai citu ECCO vai KRM saistīto uzņēmumu.

 

Jūsu komentāri un atsauksmes vienmēr ir laipni gaidīti.

 

  • 1. MŪSU KONTAKTINFORMĀCIJA

    Ja citur šajā dokumentā nav noteikts citādi, šeit minēto personas datu atbildīgais pārzinis ir uzņēmums KRM AG, juridiskā adrese: Rothusstrasse 17, 6331 Hīnenberga (Hünenberg), Šveice. Izvērsiet zemāk sniegtos punktus, lai skatītu plašāku informāciju par to, kā ar mums sazināties.

    • 1.1 Datu pārziņa (-u) un ieceltā pārstāvja identitāte

      Ja citur nav noteikts citādi, par jūsu personas datu vākšanuun apstrādi atbildīgā juridiskā persona, saskaņā ar šo privātuma politiku, ir: 

       

      KRM AG
      Rothusstrasse 17
      6331 Hīnenberga (Hünenberg)
      Šveice
      E-pasts:
      legal@krm.ag

       

      KRM AG ir iecēlusi zemāk minēto pārstāvi Eiropas Savienības teritorijā. Ieceltais pārstāvis, papildus datu pārzinim vai tā vietā, ir pilnvarots risināt ar trešajām pusēm, jo īpaši uzraudzības iestādēm un datu subjektiem, visus jautājumus, kas saistīti ar personas datu apstrādi, kuru veic datu pārzinis.

       

      ECCO Holding A/S

      Industrivej 5

      6261 Bredebro

      Dānija

      E-pasts: legal@ecco.com.

      Tālrunis: +45 7491 1625

    • 1.2 Mūsu kontaktinformācija

      Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama sīkāka informācija,sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvjiem:

       

      E-pasts:                  klientuapkalposana@ecco.com 

      Tālrunis                  + 371 67 65 12 40  

      Pasta adrese:         KRM (POLAND) Sp. z o.o., Bokserska 66A, 02-690 Warszawa, Poland attn..: Customer Care

    • 1.3 Datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija

      Jūs varat sazināties ar mūsu iecelto datu aizsardzības speciālistu:

       

      E-pasts:                  legal@ecco.com

      Tālrunis:                 +45 7491 1733

      Pasta adrese:         ECCO Holding A/S, Legal Department, Industrivej 5, 6261 Bredebro, Denmark attn.: DPO

  • 2. KĀ MĒS IZMANTOJAM SĪKFAILUS UN JŪSU PERSONAS DATUS

    Jūsu personas dati, kas būs iegūti jūsu un mūsu saziņas procesā, tiks izmantoti tādiem mērķiem kā šīs tīmekļa vietnes darbības nodrošināšana, pakalpojumu sniegšana parastajos veikalos un e-veikalā, lietotāja reģistrācija jaunumu saņemšanai, konta izveide, saziņa ar mūsu klientu atbalsta dienestu utt. Mēs arī izmantojam jūsu personas datus, lai izvērtētu un novērtētu jūsu personīgās intereses un vēlmes, lai personalizētu jūsu vietnes pieredzi un uzlabotu mūsu pakalpojumus un piedāvātu jums pakalpojumus, kas pielāgoti jūsu interesēm un vēlmēm.

     

    Ja jums tiek lūgts sniegt informāciju, jūs varat izvēlēties, vai atklāt šādu informāciju. Tomēr šī informācija var būt vajadzīga likumā un līgumos paredzētiem mērķiem, kā arī praktisku apsvērumu dēļ. Mēs vienmēr skaidri norādām, vai informācijas sniegšana ir obligāta. Ja jūs neatklāsiet informāciju, ko mēs uzskatām par obligātu, iespējams, ka mēs nevarēsim sniegt jūsu pieprasītos pakalpojumus (piemēram, nodrošināt jūsu reģistrāciju jaunumu saņemšanai, izveidot jūsu kontu, nodrošināt jūsu iepirkšanos e-veikalā u. tml.). 

     

    Lai uzlabotu mūsu pakalpojumu kvalitāti un saziņu ar jums piemēram, informējot jūs par jaunumiem, kā arī padarītu tos piemērotākus jūsu vēlmēm, mēs dažkārt varam lūgt jūs sniegt informāciju par jūsu interesēm, demogrāfiskos datus vai atsauksmes par mūsu precēm un pakalpojumiem. Šī papildu informācija vienmēr ir brīvprātīga, taču mēs augstu novērtējam jūsu atbalstu tā nodrošināšanā.

     

    Jūsu personas datu vākšana un izmantošana ir atkarīga no tā, kurus no mūsu pakalpojumiem un kā jūs izmantojat. 

     

    Mēs, tāpat kā citi ECCO un KRM saistītie uzņēmumi, apņemamies garantēt personas datu aizsardzību, kuri ir mūsu pārziņā, tādēļ esam ieviesuši, mūsuprāt, piemērotus tehniskos un organizatoriskos drošības pasākumus, lai aizsargātu klientu personas datus pret neatļautu vai nelikumīgu piekļuvi, nejaušu nozaudēšanu, iznīcināšanu vai sabojāšanu.

    Izvērsiet zemāk sniegtos punktus, lai skatītu plašāku informāciju par to, kā mēs vācam un apstrādājam jūsu personas datus dažādās situācijās, tai skaitā kādas ir vispārīgās apstrādājamo datu kategorijas;  to personas datu, kurus neiegūstam tieši no jums, avotus; ar kādu nolūku personas dati tiek apstrādāti; kāds ir datu apstrādes tiesiskais pamats.

    • 2.1 Informācija par sīkfailiem

    • 2.2 Reģistrēšanās jaunumu saņemšanai.

      Jūs varat reģistrēties jaunumu saņemšanai, lai turpmāk no mums un citiem ECCO un KRM saistītajiem uzņēmumiem e-pasta vēstuļu un īsziņu (SMS) veidā saņemtu informāciju par jaunumiem ECCO preču (apavu, somu un aksesuāru) klāstā, kā arī par pakalpojumiem, konkursiem un akcijām. ECCO un KRM saistīto uzņēmumu sarakstu atradīsiet šeit. ECCO un KRM saistīto uzņēmumu saraksts tiek regulāri atjaunināts.

       

      Mēs sūtīsim jums jaunumu ziņojumus un citus mārketinga materiālus tikai tādā gadījumā, ja dosiet nepārprotamu piekrišanu to saņemšanai. 

       

      Ja jūs reģistrēsieties jaunumu saņemšanai vienā no mūsu tīmekļa vietnēm vai vienā no „Brick & Mortar” ECCO veikaliem, kurus pārvalda KRM saistītais uzņēmums vai cita kompānija, jums tiks lūgts sniegt noteiktus pamatdatus par sevi. Obligāti nepieciešamie personas dati ir jūsu vārds, uzvārds un e-pasta adrese (turpmāk arī – „reģistrācijas dati jaunumu saņemšanai ”), kas tiks izmantota jūsu reģistrācijas nolūkā, pārbaudot e-pasta derīgumu un nodrošinot ar attiecīgajiem rakstiskajiem paziņojumiem. Mēs nevarēsim reģistrēt jūs jaunumu saņemšanai, ja jūs nesniegsiet mums obligāti nepieciešamo informāciju.

       

      Mēs varam arī dot iespēju sniegt mums papildu datus, ne tikai tos, kurus mēs nepārprotami norādījām kā obligāti nepieciešamus. Jūs varat izvēlēties, vai sniegsiet mums šādus papildu datus. Ja jūs sniedzat mums papildu datus, tas palīdzēs mums uzlabot mūsu pakalpojumus un piedāvājumus jums.

       

      Jaunumu sūtīšanas juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta a)  apakšpunkts, proti, piekrišana, kuru jūs devāt, reģistrējoties jaunumu saņemšanai.

       

      Jūs vienmēr varat atsaukt doto piekrišanu saņemt jaunumu paziņojumus un atteikties no e-pasta vai SMS īsziņu saraksta, izpildot norādījumus jebkurā e-pastā, īsziņā vai citas saziņas veidā, ko saņemat no mums. Skat. arī 5. PUNKTU (JŪSU TIESĪBAS ATSAUKT DOTO PIEKRIŠANU UN ATRAKSTĪTIES NO PAZIŅOJUMIEM).

       

      Mūsu jaunumu paziņojumi satur tā sauktos izsekošanas pikseļus. Izsekošanas pikseļi ir sīki grafiskie elementi, kas iestrādāti šādu e-pasta vēstuļu HTML formātā, lai varētu veidot failu reģistrus un tos analizēt. Tas nepieciešams, lai veiktu tiešsaistes mārketinga kampaņu analīzi un noteiktu to izdošanās pakāpi. Iegultie izsekošanas pikseļi (turpmāk arī – „izsekošanas dati jaunumu ziņojumos”) ļauj mums uzzināt, vai e-pasta vēstule ir tikusi atvērta un uz vēstulē esošajām saitēm saņēmējs ir noklikšķinājis. Izsekošanas dati jaunumu ziņojumos tiks izmantoti, veicot vispārējus mārketinga pētījumus un optimizējot jaunumu izplatīšanu. Šādu darbību tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. f) apakšpunktā, proti, mūsu leģitīmās intereses, veidojot izpratni par klientu rīcību un vēlmēm, kā arī nodrošinot ECCO preču un pakalpojumu mārketinga un reklāmas efektivitāti.

       

      Izsekošanas dati jaunumu ziņojumos un papildu dati tiks izmantoti arī mūsu darbības jomas vispārējā mārketinga izpētē, mūsu mājas lapas pilnveidē un pakalpojumu piedāvājumu veidošanā. Iegūtie dati var tikt sasaistīti ar citiem jūsu personas datiem, veicot profilēšanu, lai padarītu jūsu iepirkšanos personiskāku un sagatavotu tieši jums piemērotākus piedāvājumus. Skat. arī 2.8. PUNKTU (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS).

    • 2.3 MY ECCO konta lietošana.

      Ja izveidojat MY ECCO kontu ar mums, tad, lai izveidotu un izmantotu kontu, jums tiks lūgts sniegt noteiktu pamatinformāciju. Obligāti nepieciešamie personas dati ir jūsu vārds, uzvārds, dzimums, e-pasta adrese un parole (turpmāk arī – „Konta reģistrācijas dati”). Šo datu apkopošanas mērķis ir nodrošināt MY ECCO konta izveidi un padarīt to pieejamu jums.  To nebūs iespējams izdarīt, ja jūs nesniegsiet mums obligāti nepieciešamos datus.

      Reģistrējieties, izmantojot „Facebook” profilu: Ja jūs izmantojāt savu „Facebook” profilu, lai reģistrētos mūsu jaunumu saņemšanai, jūs sniedzat piekrišanu, ka mēs apkoposim un izmantosim jūsu datus no „Facebook” tīkla, piemēram, jūsu e-pastu, paroli, vārdu, uzvārdu, dzimšanas datumu, valsti, profila valodu un jūsu publiskajā „Facebook” profilā sniegto informāciju, ieskaitot lapas, videoklipus un citu saturu vai reklāmas, kuras jūs atzīmējāt, koplietojāt vai atvērāt. Facebook profila informācija tiks izmantota pieprasītajā pierakstīšanās reizē, pierakstīšanās kontā un turpmāk, lai pielāgotu vai uzlabotu mūsu mājas lapas, kā arī pakalpojumu piedāvājumus, tostarp mūsu piedāvājumus. Ja vēlaties ierobežot informācijas daudzumu, kas ļauj trešajām personām, tostarp mums, piekļūt, mēs iesakām jums mainīt savus konfidencialitātes iestatījumus savā Facebook profilā.  

       

      Lūdzu, ņemiet vērā arī to, ka Facebook vāc informāciju par jums, izmantojot savu Facebook kontu kā pieteikumvārdu. Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā Facebook savāc un izmanto jūsu personas datus, lūdzu, noklikšķiniet šeit.  

       

      Reģistrējieties, izmantojot „Google” lietotāja kontu: Ja jūs izmantojāt savu „Google” kontu, lai reģistrētos mūsu jaunumu saņemšanai,  jūs sniedzat piekrišanu, ka mēs apkoposim un izmantosim jūsu datus no „Google”, piemēram, jūsu e-pastu, paroli, vārdu, uzvārdu, dzimšanas datumu, valsti, konta valodu un citu jūsu „Google” kontā sniegto informāciju, kuru atļāvāt skatīt trešajām personām. Informācija par Google kontu tiks izmantota pieprasītajai reģistrācijai, pierakstīšanās kontā un tālāk, lai pielāgotu vai uzlabotu mūsu vietnes un pakalpojumu piedāvājumus, tostarp mūsu piedāvātos pakalpojumus. Ja vēlaties ierobežot informācijas daudzumu, no kura trešajām personām, tostarp mums, var piekļūt, mēs iesakām jums mainīt savus konfidencialitātes iestatījumus savā Google kontā.  

       

      Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google, iespējams, vāc informāciju par jums, izmantojot savu Google kontu kā pieteikšanās vārdu. Lai iegūtu plašāku informāciju par sava Google konta kā pieteikšanās izmantošanu, lūdzu, noklikšķiniet uz šeit.

       

      Mēs varam arī dot iespēju sniegt mums citus papildu datus, ne tikai tos, kurus mēs nepārprotami norādījām kā obligātus. Šādi papildu dati var būt jūsu vecums, dzimšanas datums, ģimenes stāvoklis, demogrāfiskie dati, apavu izmērs, preču piegādes un rēķinu nosūtīšanas adrese, informācija par jūsu interesēm un vēlmēm. Dažreiz mēs varam piedāvāt jums iespēju norādīt arī citu cilvēku personas datus (piemēram, ziņas par bērniem, laulātajiem, draugiem u. tml.). Ja jūs iesniedzat personas datus par citām personām, jūs garantējat, ka esat informējis citas personas par iesniegumu, un esat saņēmis iepriekšēju piekrišanu šim paziņojumam un mūsu lietošanai saskaņā ar šo privātuma politiku. 

       

      Jūs varat izvēlēties, vai sniegsiet mums minētos papildu datus.

       

      Jūs varat izmantot MY ECCO kontu, lai sniegtu mums atjauninātu informāciju par sevi, kas palīdzētu jūs labāk apkalpot un veidot jums piemērotākus piedāvājumus. Jums būs arī piekļuve konkrētiem transakciju datiem par jūsu iepriekšējiem pirkumiem, atpakaļsūtījumiem utt.

       

      Lai labāk apkalpotu jūs „Brick & Mortar” ECCO veikalos, kurus pārvalda KRM saistītie uzņēmumi, minēto veikalu darbiniekiem būs jāpiekļūst jūsu lietotāja konta datiem  (tai skaitā jūsu vārdam, uzvārdam, e-pasta adresei, darījumu datiem un citai jūsu sniegtajai informācija), ja jūs atklāsiet savu identitāti veikalu darbiniekiem, norādot savu e-pastu, vārdu, uzvārdu vai tālruņa numuru.  ECCO veikals var izmantot minētos datus, lai nodrošinātu jūsu apkalpošanu, un jūsu vārdā reģistrēt informāciju par jūsu apmeklējumu, piemēram, apmeklējuma datumu, sīkākas ziņas par jūsu pirkumiem, atpakaļ nodotajām precēm u. tml.

       

      Mēs iesakām jums visu laiku atjaunināt jūsu ECCO konta datus.

       

      Lai nodrošinātu paaugstinātu drošības līmeni tiešsaistē, piekļuve jūsu personas datiem dažās mūsu vietņu daļās var tikt aizsargāta ar jūsu izvēlēto paroli. Mēs noteikti iesakām neatklāt nevienam jūsu paroli. Mēs nekad nepieprasīsim jūsu paroli nevienā nepasūtītā paziņojumā.

       

      Minētās datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta. 1.daļas a) apakšpunkts, proti, jūsu piekrišana, ko piešķīrāt konta izveidē.  

       

      Jūs varat pārvaldīt un izdzēst savu MY ECCO kontu, piesakoties kontā, lai to pārvaldītu. Skat. arī 5. PUNKTU (JŪSU TIESĪBAS ATSAUKT DOTO PIEKRIŠANU UN ATRAKSTĪTIES NO PAZIŅOJUMIEM).

       

      Mēs arī izmantosim jūsu personas datus, lai veiktu vispārēju tirgus izpēti un analīzi, lai pielāgotu un uzlabotu mūsu mājas lapas un pakalpojumu piedāvājumus. Mēs varam arī sasaistīt jūsu MY ECCO konta datus ar citiem jūsu personas datiem profilu veidošanas nolūkos, lai varētu personalizēt jūsu vietnes pieredzi un piedāvāt jums personalizētus piedāvājumus (piem., Īpašus dzimšanas dienu kuponus, piedāvājumus jūsu vēlamā vai bieži izmantotajā ECCO veikalā u.c.).  Skat. arī 2.8. PUNKTU (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS).

       

      Informējam ka neizmantosim jūsu e-pasta adresi, tālruņa numuru un citus personas datus jaunumu sūtīšanai, ja vien nesaņemsim no jums atsevišķu piekrišanu šādu jaunumu ziņojumu saņemšanai.

    • 2.4 Izmantojot ECCO e-veikalu

      Mēs piedāvājam Jums iespēju iegādāties ECCO produktus, izmantojot mūsu tiešsaistes veikalu. Iepirkumi, kas veikti, izmantojot tiešsaistes veikalu lv.ecco.com tiek izgatavoti no KRM Baltic SIA ar juridisko adresi a Jaunmoku iela 34, 1046 Riga, Latvia. Tomēr mūsu personas datu apstrāde saistībā ar tiešsaistes veikala izmantošanu ir mūsu kontrolē.

       

      Ja veicat pirkumu vai veicat pasākumus, lai veiktu pirkumu šajā tīmekļa vietnē vai kādā no mūsu citām vietnēm, mēs apstrādājam jūsu personas datus, tostarp jūsu vārdu, e-pastu, nosūtīšanas un norēķinu adresi, informāciju par iegādātajiem izstrādājumiem un citu informāciju, kas nepieciešama šim nolūkam. no jums iegādāto priekšmetu iegādes un piegādes pabeigšanas ("Tiešsaistes darījumu dati").  Šīs datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts, proti, datu apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu līgumu, kurā jūs esat līgumslēdzēja puse un datu subjekts, vai veiktu pasākumus pēc jūsu pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas.  

       

      Maksājumi: Lai pārvaldītu maksājumus šajā tīmekļa vietnē, esam integrējuši šādus tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzēja komponentus: Altapay A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg, Denmark (turpmāk - "tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzējs"). Izvēloties attiecīgo maksājumu metodi, mēs automātiski pārsūtām personas datus uz tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzēju, kas ir nepieciešama maksājumu apstrādei. Dati tiks izmantoti arī krāpšanas novēršanas nolūkos. Personas dati, kas tiek pārsūtīti tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzējam, ietver: vārdu, uzvārdu, nosūtīšanas un norēķinu adreses, darījumu datus, e-pasta adresi, IP adresi, tālruņa numuru, mobilā tālruņa numuru un citus datus, kas nepieciešami maksājumu apstrādei. Jūs sniegsiet savu kredītkartes informāciju tieši tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzējam, kurš pēc tam pārskaitīs nepieciešamos datus attiecīgajām kredītkaršu aģentūrām par identitātes un kredītspējas pārbaudes un maksājumu atļaušanu. Šīs datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts, proti, datu apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu līgumu, kurā jūs esat līgumslēdzēja puse un datu subjekts, vai veiktu pasākumus pēc jūsu pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas. 

       

      Automatizēta krāpšanas pārbaude: Kad jūs pasūtāt preces mūsu tiešsaistes veikalā, mēs automātiski veicam krāpšanas pārbaudi, lai mazinātu krāpnieciskas rīcības, kredītkaršu ļaunprātīgas izmantošanas u. tml. risku. Pārbaudes nolūkos mēs izmantojam jūsu personas datus, tai skaitā jūsu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, piegādes adresi, norēķinu adresi, kredītkartes numuru, tās derīguma termiņu, drošības kodu un pirkumu vēsturi, lai sistēma automātiski novērtētu, vai darījumā pastāv krāpnieciskas rīcības, kredītkaršu ļaunprātīgai izmantošanas u. tml. risks. Ja radīsies aizdomas par krāpniecisku rīcību, pirkums netiks pabeigts. Ja jūsu pirkums ir noraidīts un jūs vēlaties izteikt iebildumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, kura kontakti norādīti 1. PUNKTĀ (MŪSU KONTAKTINFORMĀCIJA). Šīs datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts, proti, mūsu leģitīmās intereses, novēršot un aizsargājot mūs un trešās personas pret krāpšanu, kā arī pakalpojumu ļaunprātīgu izmantošanu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju.   

       

      Preču nodošana atpakaļ: Ja nodosiet mums atpakaļ iegādātās preces, mēs apstrādāsim jūsu personas datus, tai skaitā tiešsaistē veikto darījumu datus, lai pārvaldītu jūsu pieteikumu par preces pieņemšanu atpakaļ un naudas atmaksu. Šīs datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts, proti, datu apstrāde, kas vajadzīga, lai izpildītu līgumu, kurā jūs esat līgumslēdzēja puse un datu subjekts, kā arī 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts, proti, mūsu leģitīmās intereses, apkalpojot klientus. 

       

      Mēs izmantojam arī tiešsaistes datus par nepabeigtajiem darījumiem mūsu tīmekļa vietnē, atpakaļ nodotajā, precēm utt., lai veiktu vispārīgus mārketinga pētījumus un pielāgotu vai uzlabotu mūsu mājas lapas un pakalpojumu piedāvājumus. Iegūtos datus mēs varam sasaistīt ar citiem jūsu personas datiem, veicot profilēšanu, lai padarītu jūsu iepirkšanos personiskāku un varētu sagatavot tieši jums piemērotākus piedāvājumus. Skat. arī 2.8. PUNKTU (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS
    • 2.5 Apmeklējot „Brick & Mortar” ECCO veikalus

      Jūs varat apmeklēt KRM saistīto uzņēmumu pārvaldītos „Brick & Mortar” ECCO veikalus, arī neatklājot informāciju par sevi. 

       

      Elektroniskais čeks: Kad iepērkaties kādā no ECCO veikaliem, kurus pārvalda KRM saistītie uzņēmumi, jums tiek piedāvāta iespēja saņemt rēķina elektronisko kopiju ar e-pasta starpniecību. Ja jūs izmantosiet šo pakalpojumu, kopā ar rēķina kopiju mēs saglabāsim jūsu e-pasta adresi, lai nodrošinātu šo pakalpojumu un lai vēlāk varētu iegūt rēķina kopiju, ja jums rastos vajadzība saņemt pirkuma dokumentu. Šādu darbību tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts, proti, mūsu leģitīmās intereses klientu apkalpošanā.

       

      Mēs neizmantosim jūsu e-pasta adresi, lai sūtītu jums jaunumus vai citus mārketinga materiālus, ja vien jūs atsevišķi nereģistrēsieties to saņemšanai.

       

      MY ECCO konta lietošana: Lai labāk apkalpotu jūs „Brick & Mortar” ECCO veikalos, kurus pārvalda KRM saistītie uzņēmumi, minēto veikalu darbiniekiem būs jāpiekļūst jūsu lietotāja konta datiem (tai skaitā jūsu vārdam, uzvārdam, e-pasta adresei, darījumu datiem un citai jūsu sniegtajai informācijai), ja jūs atklāsiet savu identitāti veikalu darbiniekiem, norādot savu e-pastu, vārdu, uzvārdu vai tālruņa numuru.  ECCO veikals var izmantot minētos datus, lai nodrošinātu jūsu apkalpošanu, un ECCO veikali var jūsu vārdā reģistrēt informāciju par jūsu apmeklējumu, piemēram, apmeklējuma datumu, sīkākas ziņas par jūsu pirkumiem, atpakaļ nodotajām precēm u. tml. („Bezsaistes darījumu dati”). Šajā sadaļā minētās datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1.daļas  a) apakšpunkts, proti, jūsu piekrišana, ko piešķīrāt konta izveidē. Skat. arī 2.3. PUNKTU (MY ECCO KONTA LIETOŠANA) un 2.8. PUNKTU (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS).

       

      Pēc reģistrēšanās jaunumu saņemšanai: Ja reģistrējāties jaunumu saņemšanai un izvēlējāties sevi identificēt ECCO veikalā, piemēram, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi vai tālruņa numuru, ECCO veikala darbinieki mūsu vārdā var reģistrēt informāciju par jūsu apmeklējumu, piemēram, apmeklējuma datumu, informāciju par veiktajiem pirkumiem, preču nodošanu atpakaļ utt. (turpmāk arī – „Bezsaistes darījumu dati). Skat. arī  2.2. PUNKTU (REĢISTRĒŠANĀS JAUNUMU SAŅEMŠANAI) un 2.8. PUNKTU (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS)..

    • 2.6 Saziņa ar mūsu klientu atbalsta dienestu u. tml.

      Kad jūs sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienesta pārstāvi vai nosūtāt mums e-pastu ar komentāru vai jautājumu, mēs saglabājam šo informāciju un to izmantojam, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu. Šajā nolūkā mēs varam jūs lūgt sniegt arī papildu datus, kas ļauj jūs identificēt, piemēram, norādīt jūsu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, un mītnes valsti utt. Papildus varam lūgt jums sniegt arī citu informāciju, ja tā nepieciešama atbildes sagatavošanai uz jūsu pieprasījumu. Jūs vienmēr varat izvelēties, kuru informāciju vēlaties mums atklāt. Taču lūdzam ņemt vērā, ka gadījumā, ja mums nebūs pietiekami daudz informācijas, lai izpildītu jūsu pieprasījumu, iespējams, ka to izdarīt nevarēsim. Šīs datu apstrādes juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. Punkta f) apakšpunkts, proti, mūsu leģitīmās intereses, apkalpojot klientus, veidojot izpratni par klientu rīcību un vēlmēm, kā arī izskatot un apmierinot vai atspēkojot tiesiskajā kārtībā iesniegtās pretenzijas.  

       

      Mēs varam pieprasīt arī citu informāciju, tai skaitā ziņas par veselības stāvokli, biometriskos datus vai īpašo kategoriju personas datus, ja jūs iesniegsiet pret mums pretenziju un šī informācija būs nepieciešama pretenzijas izskatīšanai un apmierināšanai vai atspēkošanai, Šādu darbību tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 9. panta 1. punkta f) apakšpunkts, proti, datu apstrāde nepieciešama izskatot un apmierinot vai atspēkojot tiesiskajā kārtībā iesniegtas pretenzijasl
    • 2.7 Piedalīšanās konkursos, aptaujās u. tml.

      Dažkārt mēs varam piedāvāt jums iespēju piedalīties konkursos, aptaujās u. tml. Ja piekritīsiet tajos piedalīties, mēs varam lūgt jūs sniegt noteiktus papildu datus. Šādi dati ir atkarīgi no konkrētā konkursa vai aptaujas utt., bet var ietvert jūsu vārdu, e-pastu, vecumu, dzimumu, informāciju par ģimeni, apavu izmēru, citu demogrāfisko informāciju vai informāciju par jūsu interesēm un vēlamajiem pirkumiem. Mēs izmantojam šo informāciju, lai pārvaldītu konkursus vai aptaujas utt., Taču mēs to izmantojam arī vispārējos tirgus izpētes nolūkos un pielāgot vai uzlabot mūsu mājas lapas un pakalpojumu piedāvājumus. Minēto darbību juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. daļas a) apakšpunkts, proti, piekrišana, ko jūs piešķīrāt, izvēloties piedalīties konkursā vai aptaujā utt.

       

      Mēs varam arī sasaistīt personas datus, kas iegūti, piedaloties konkursā vai aptaujā utt. ar citiem personas datiem par jums profilēšanas nolūkos, kā aprakstīts 2.8. PUNKTĀ (PROFILĒŠANA MĀRKETINGA NOLŪKOS)

    • 2.8 Profilēšana mārketinga nolūkos

      Ja jūs identificējāt sevi, piemēram, veicot pirkumu, izveidojot kontu vai paziņojot mums savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi vai tālruņa numuru, šie personas dati iepriekšējos punktos minētajā kārtībā var tikt sasaistīti ar citiem datiem, tai skaitā tādiem, kuri iegūti ievākti ar mūsu tīmekļa vietnes starpniecību, piemēram, jaunumu izsekošanas datiem, vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, pasta adresi, „Facebook” profila informāciju, „Google” konta informāciju, jūsu sniegtajiem demogrāfiskajiem datiem (dzimums, dzimšanas datums, ģimenes stāvoklis u. c.), apavu izmēru, ziņām par jūsu interesēm, vēlmēm, gaumi utt.), tiešsaistes un bezsaistes darījumu datiem, tai skaitā nepabeigtajiem, informāciju par jūsu atpakaļ nodotajām precēm un saziņu ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. Tās mērķis ir veikt vispārējus mārketinga pētījumus, t.sk. klientu analīze un klientu segmentācija un statistika. Turklāt mēs varam izmantot šo informāciju, lai novērtētu jūsu intereses un vēlmes, personalizētu jūsu iepirkšanos mūsu tīmekļa vietnē un optimizētu pakalpojumus, ko sniedzam mēs vai mūsu saistītie uzņēmumi. Šādu darbību tiesiskais juridiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta 1.punkta f) apakšpunkts, proti, mūsu likumīgās leģitīmās intereses, veidojot izpratni par klientu rīcību un vēlmēm, kā arī nodrošinot ECCO preču un pakalpojumu mārketinga un reklāmas efektivitāti.

       

      Ja jūs reģistrējāties jaunumu saņemšanai, mēs izmantosim jūsu personas datus arī jaunumu ziņojumu satura pielāgošanai, lai tie atbilstu jūsu interesēm un mēs varētu izteikt tieši jums piemērotākus piedāvājumus. Minēto darbību tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta 1. punkta a)  apakšpunkts, proti, piekrišana, kuru jūs devāt, reģistrējoties jaunumu saņemšanai.

       

      Ja jūs nepiekrītat, lūdzam par to paziņot mums, izmantojot kontaktinformāciju, kas norādīta 1. PUNKTĀ (MŪSU KONTAKTINFORMĀCIJA), un mēs pārtrauksim izmantot jūsu personas datus profilēšanai mārketinga nolūkos.

  • 3. KĀ MĒS KOPĪGOJAM JŪSU PERSONAS DATUS AR CITIEM

    Lai sniegtu jums kvalitatīvus pakalpojumus un nepieciešamo atbalstu, mums būs jāatklāj un jānosūta jūsu personas dati citiem ECCO un KRM saistītajiem uzņēmumiem, kā arī trešajām personām, tai skaitā mūsu partneriem IT,  mārketinga, loģistikas, maksājumu pakalpojumu jomā utt.

     

    Garantējam, ka mēs nepārdosim un neiznomāsim jūsu personas datus trešajām personām, kuri varētu izmantot jūsu personas datus saviem tiešā mārketinga mērķiem, ja vien nebūsim saņēmuši jūsu piekrišanu to darīt.

     

    Iesaistot datu apstrādātājus jūsu personas datu apstrādē, mēs pieprasām, lai tie vienmēr apstrādātu jūsu personas datus saskaņā ar mūsu norādījumiem. Mēs arī pieprasām, lai datu apstrādātāji parakstītu attiecīgus līgumus, sniedzot pietiekamas garantijas, lai īstenotu atbilstošus tehniskos un organizatoriskos pasākumus tā, lai datu apstrāde atbilstu piemērojamo datu aizsardzības noteikumu prasībām un nodrošinātu jūsu tiesību atbilstošu aizsardzību.

     

    Gadījumā, ja mums būs jāatklāj jūsu personas dati trešajām pusēm, kuras apstrādā datus nevis mūsu uzdevumā, bet neatkarīgi no mums, tad mēs darīsim visu iespējamo, lai pārliecinātos par šo trešo pušu uzticamību un par to, ka tās veikušas attiecīgus tehniskos un organizatoriskos pasākumus jūsu datu aizsardzībai, kā arī pieprasīsim, lai minētās trešās mums nepārprotami garantētu, ka tās ievēros piemērojamo datu aizsardzības tiesisko regulējumu un neizmantos no mums saņemtos personas datus citiem mērķiem, kā vienīgi ar mums saskaņoto pakalpojumu sniegšanai un analīzes veikšanai anonīmā veidā.

    Ja atklāsim jūsu personas datus trešajām personām, kuri pēc mūsu norādījumiem nerīkosies kā datu apstrādātāji, bet kā neatkarīgi datu pārziņi, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka tie ir uzticami un ieviesuši atbilstošus tehniskos un organizatoriskos pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus, kā arī snieguši mums nepārprotamu apņemšanos ievērot piemērojamo datu aizsardzības regulējumu neizmantos no mums saņemtos personas datus citiem mērķiem, kā vienīgi ar mums saskaņoto pakalpojumu sniegšanai un analīzes veikšanai anonīmā veidā.

    • 3.1 Saņēmēju kategorijas

      Galvenās potenciālo jūsu personas datu saņēmēju kategorijas ir šādas:

      A. Pakalpojumu sniedzēji

      Jūsu personas dati var tikt kopīgoti ar uzticamām trešajām personām, kas mūsu uzdevumā uztur un / vai apkalpo IT infrastruktūru, nodrošina mūsu mājas lapas darbību, pārvalda maksājumu risinājumus, veic statistisko analīzi, veic jaunumu nosūtīšanu, piegādā klientiem mūsu veikalos nopirktās preces, nodrošina atbalstu klientiem un sniedz citus būtiskus pakalpojumus.

       

      B. Citi KRM saistītie uzņēmumi

      Ja mūsu tīmekļa vietnē jūs izveidojāt savu lietotāja kontu, jūsu personas dati var tikt izpausti mūsu īpašumā vai kontrolē esošajiem saistītajiem uzņēmumiem (turpmāk arī – „KRM saistītie uzņēmumi”), lai nodrošinātu jūsu MY ECCO konta darbību, skat. 2.3. PUNKTU (MY ECCO KONTA LIETOŠANA).

       

      Ja ar mūsu tiešsaistes veikala starpniecību jūs veicat pirkumu pie kāda no KRM saistītajiem uzņēmumiem, šī darījuma dati kļūst pieejami KRM saistītā uzņēmuma grāmatvedībai, lai nodrošinātu nepieciešamo uzskaiti, nodokļu samaksu u. tml.  

       

      Jūsu personas dati arī citās situācijās var tikt atklāti KRM saistītajiem uzņēmumiem, kuri sniedz mums nepieciešamos pakalpojumus.

       

      C. Citi ECCO saistītie uzņēmumi

      Jūsu personas dati var tikt atklati uzņēmumam „ECCO Sko” A/S, kura juridiskā adrese ir Industrivej 5, 6261 Bredebro, Dānija, un citiem uzņēmumiem, kuri ir „ECCO Sko” A/S īpašumā/kontrolē vai kuru īpašumā/kontrolē ir „ECCO Sko” A/S (turpmāk arī – „ECCO saistītie uzņēmumi”), lai tie varētu sniegt mums nepieciešamos pakalpojumus.

       

      D. Tiesību pārņēmēji

      Jūsu personas datu pārsūtīšana citai juridiskai personai var notikt kā daļa no mūsu uzņēmuma vai tā daļu pārnešanas reorganizācijas, aktīvu pārdošanas, konsolidācijas, apvienošanās vai līdzīgas formas veidā.

       

      E. Citas informācijas atklāšana

      Papildus tam, kur jūs piekrītat personas datu izpaušanai vai ja izpaušana ir nepieciešama mērķa (-u) sasniegšanai, par kuru tā tika vākta, personas datus var izpaust arī īpašās situācijās, kurās mums ir pamats uzskatīt, ka tas ir nepieciešams, lai identificētu, sazinātos vai celtu prasību pret jebkuru personu, kas nodarījusi kaitējumu, ievainoja vai iejauktu (tīši vai netīši) ar mūsu tiesībām vai īpašumu, lietotājiem vai kādam citam, pret ko šīs darbības varētu nodarīt kaitējumu, vai citādi, ja tas vajadzīgs likumīgu prasību celšanai, īstenošanai vai aizstāvēšanai. 

    • 3.2 Datu nosūtīšana uz trešajām valstīm

      Jūsu personas datu izpaušana ECCO un KRM saistītajiem uzņēmumiem un citiem pakalpojumu sniedzējiem var nozīmēt to, ka jūsu personas dati tiks pārsūtīti uz tādām valstīm (t. s. „nedrošajām trešajām valstīm”), kurās garantētais personas datu aizsardzības līmenis ir zemāks nekā tas, kādu pieprasa ES Komisijas vai jūsu mītnes valsts regulējums. Šādas valstis ir Amerikas Savienotās Valstis, Kanāda, Ķīna, Honkonga, Makao, Taivāna, Vjetnama, Singapūra, Taizeme, Malaizija, Japāna, Dienvidkoreja, Indonēzija, Austrālija un Jaunzēlande, bet ne tikai.

       

      Mēs pieprasām, lai visi jūsu personas datu saņēmēji, kas nosūta jūsu personas datius uz šādām „nedrošajām trešajām valstīm, veiktu nepieciešamos pasākumus jūsu personas datu aizsardzībai saskaņā ar ES Komisijas noteiktajiem datu aizsardzības standartiem, kas apstiprināti Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 46. panta 2. punktā. Ar mūsu izmantotajiem datu aizsardzības standarta noteikumiem varat iepazīties šeit. Ja datu saņēmējs ir sertificēts saskaņā ar ASV privātuma aizsardzības noteikumiem, tiek uzskatīts, ka ir veikti atbilstošie drošības pasākumi jūsu personas datu aizsardzībai, skat. ES Vispārējās datu aizsardzības regulas 46. panta 2. punktu. Vairāk informācijas par privātuma aizsardzību ASV atradīsiet šeit.  

       

      Ja jums rodas jautājumi, lūdzam sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvjiem, izmantojot kontaktinformāciju, kas norādīta 1. PUNKTĀ (MŪSU KONTAKTINFORMĀCIJA).

  • 4. KĀ MĒS SAGLABĀJAM UN DZĒŠAM JŪSU DATUS

    Jūsu personas dati tiks uzglabāti un saglabāti tādā formā, kas ļauj identificēt jūs ne ilgāk kā tas ir nepieciešams mērķiem, kuriem personas dati tiek vākti un likumīgi apstrādāti. Tas nozīmē, ka mēs glabāsim un apstrādāsim jūsu personas datus, kamēr mēs jums sniegsim pakalpojumus, kā arī saglabāsim tos pēc tam, kamēr vien tas būs vajadzīgs, lai atrisinātu visus potenciālos strīdus, kas var tikt risināti pēc tam vai tik ilgi, kamēr likums neparedz citādi. Pēc tam mēs vai nu izdzēsīsim jūsu personas datus, vai padarīsim tos anonīmus tā, lai tos vairs nevarētu izmantot jūsu identificēšanai

     

    Mēs izdzēsīsim visu informāciju, kas pēc mūsu saprātīgā novērtējuma, šķiet, ir neprecīza vai novecojusi laika dēļ, kas pagājis kopš tās iegūšanas, vai kādas citas mūsu rīcībā esošas informācijas dēļ.

     

    Ja jūs iesniegsiet mums rakstisku pieprasījumu, mēs bez liekas kavēšanās izdzēsīsim jūsu personas datus vai padarīsim tos anonīmus, ja vien nebūs juridisks pamats turpināt jūsu personas datu glabāšanu. Skat. arī 5. PUNKTU (JŪSU TIESĪBAS ATSAUKT DOTO PIEKRIŠANU UN ATRAKSTĪTIES NO PAZIŅOJUMIEM). 

  • 5. JŪSU TIESĪBAS ATSAUKT PIEKRIŠANU UN ATRAKSTĪTIES NO PAZIŅOJUMIEM

    Jums ir noteiktas tiesības saskaņā ar piemērojamo datu aizsardzības regulējumu Dažas no tiesībām ir diezgan sarežģītas un ietver izņēmumus, tādēļ jums ir ieteicams lasīt attiecīgos normatīvos aktus un vadlīnijas no pārvaldes un uzraudzības iestādēm, lai pilnībā izprastu šīs tiesības. Tomēr jūs varat atrast kopsavilkumu par savām tiesībām, ja jūs izvērtēsiet zemāk sniegto informāciju.

    • 5.1 Tiesības piekļūt saviem datiem

      Jums ir tiesības saņemt apstiprinājumu par to, vai mēs apstrādājam jūsu personas datus. Turklāt jums ir tiesības iegūt sīkāku informāciju par glabātajiem personas datiem un apstrādi, ko mēs veicam, un noteiktos apstākļos ir tiesības saņemt šo personas datu kopiju.

    • 5.2 Tiesības pieprasīt savu datu labošanu

      Jums ir tiesības prasīt, lai neprecīzi personas dati par jums tiktu izlaboti, un, ņemot vērā apstrādes mērķi, lai nepilnīgi personas dati tiktu papildināti.

    • 5.3 Tiesības prasīt savu datu dzēšanu

      Dažos gadījumos jums ir tiesības uz dzēšanu, jūsu personas datus bez neattaisnojošas kavēšanās. Šie apstākļi ietver: i) personas dati vairs nav nepieciešami saistībā ar nolūkiem, kādos tie vākti vai citādi apstrādāti; ii) jūs atsaucat piekrišanu apstrādei, kuru esat sniedzis; iii) apstrāde ir paredzēta tiešā mārketinga nolūkos; iv) personas dati ir nelikumīgi apstrādāti. Tomēr ir daži vispārēji izņēmumi no tiesībām uz dzēšanu. Šie vispārīgie izņēmumi ietver gadījumus, kad apstrāde ir nepieciešama; i) izmantot vārda un informācijas brīvību; ii) par juridiskās saistības ievērošanu; vai iii) likumīgu prasību celšanai īstenošanai vai aizstāvēšanai. 


       
    • 5.4 Tiesības uz apstrādes ierobežošanu

      Dažos gadījumos jums ir tiesības pieprasīt, lai jūsu datu apstrāde tiktu ierobežota. Ja apstrāde ir ierobežota, mēs varam turpināt glabāt jūsu personas datus. Tomēr mēs tos citādi apstrādāsim tikai i) ar jūsu piekrišanu; ii) tiesisko prasību celšanai, īstenošanai vai aizstāvēšanai; iii) citas fiziskas vai juridiskas personas tiesību aizsardzībai; vai iv) svarīgu sabiedrības interešu dēļ. 

    • 5.5 Tiesības uz datu pārnesamību

      Ciktāl apstrādes juridiskais pamats ir jūsu piekrišana, un šāda apstrāde notiek ar automatizētiem līdzekļiem, jums ir tiesības saņemt jūsu personas datus strukturētā, vispārpieņemtā un mašīnlasāmā formātā. Tomēr šīs tiesības nepiemēro, ja tās negatīvi ietekmē citu personu tiesības un brīvības.

    • 5.6 Tiesības iebilst

      Jums ir tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi, pamatojoties uz jūsu konkrēto situāciju, bet tikai tiktāl, ciktāl apstrādes juridiskais pamats ir tas, ka apstrāde ir nepieciešama, lai i) veiktu uzdevumu, kas veikts sabiedrības interesēs vai jebkuru oficiālu pilnvaru īstenošanā, kas piešķirta ECCO; vai ii) mūsu vai trešās personas lrģitīmo interešu mērķis. Šādā gadījumā mēs pārtrauksim personas datu apstrādi, ja vien mēs nevaram pierādīt pārliecinošu likumīgu apstrādes pamatojumu, kas ignorē jūsu intereses, tiesības un brīvības, vai arī apstrāde ir saistīta ar juridisku prasību noteikšanu, īstenošanu vai aizstāvēšanu.

       

      Jums ir arī tiesības iebilst pret mūsu personas datu apstrādi tiešā mārketinga nolūkos (ieskaitot profilēšanu tiešā mārketinga nolūkos). Ja jūs izteiksiet šādu iebildumu, mēs pārtrauksim apstrādāt jūsu personas datus šim nolūkam.

    • 5.7 Tiesības atsaukt doto piekrišanu

      Ciktāl apstrādes juridiskais pamats ir jūsu piekrišana, jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu.

       

      Gadījumā, ja jūs atsauksiet doto piekrišanu, mēs pārtrauksim apstrādāt jūsu personas datus, ja vien un ciktāl apstrādes turpināšana būs atļauta vai nepieciešama saskaņā ar piemērojamo personas datu regulējumu vai citiem piemērojamiem likumiem un noteikumiem. Jūsu piekrišanas atsaukums nekādā gadījumā neietekmēs tās datu apstrādes likumību, kura tika veikta, pamatojoties uz piekrišanu pirms tās atsaukšanas.

       

      Ja jūs izlemsiet nedot nepieciešamo piekrišanu vai vēlāk atsauksiet doto piekrišanu, jūs, iespējams, nevarēsiet izmantot dažus no mūsu piedāvātajiem pakalpojumiem un piedāvājumiem.

    • 5.8 Tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei

      Jūs vienmēr varat iesniegt sūdzību savai nacionālajai datu aizsardzības uzraudzības iestādei. Datu aizsardzības uzraudzības iestāde Latvijā ir

       

      Datu valsts inspekcija 

      Blaumaņa iela 11/13-15

      1011 Rīga

      Latvija

      www.dvi.gov.lv

       

      Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūsu personas datu aizsardzību, informētu jūs par to apstrādi un ievērotu regulējumu datu aizsardzības jomā. Ja jūs neapmierina jūsu personas datu apstrādes process vai to aizsardzība, vai mūsu sniegtā informācija šajā jomā, lūdzam par to paziņot mums, un mēs veiksim nepieciešamos uzlabojumus. Droši sazinieties ar mums, ja vēlaties izmantot savas tiesības.

       

      Kontaktus atradīsiet 1. PUNKTĀ (MŪSU KONTAKTINFORMĀCIJA). Saziņas sākumā lūdzam norādīt savu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, lai mēs varētu jūs identificēt. Atbildēsim uz jūsu pieprasījumu, cik ātri vien iespējams.

       

      Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu no jaunumu un citas informācijas saņemšanas, sekojot norādījumiem e-pasta vēstulē vai citā paziņojumā, kuru esam jums nosūtījuši.

       

      Ja izveidojāt savu lietotāja kontu mūsu tīmekļa vietnē, jums ir tiesības to pārvaldīt vai izdzēst, pieslēdzoties kontam un veicot atbilstošās darbības.

  • 6. SAITES UZ CITĀM TĪMEKĻA VIETNĒM

    Mēs varam savās tīmekļa vietnēs izvietot norādes uz trešo personu tīmekļa vietnēm. Tās nav pakļautas mūsu kontrolei, tādēļ mēs nevaram uzņemties atbildību par darbībām, ko veic trešās personas, uz kuru vietnēm ved mūsu saites. Pirms izpaužat savus personas datus jebkurā citā tīmekļa vietnē, iesakām rūpīgi iepazīties ar attiecīgās vietnes lietošanas noteikumiem un privātuma politiku.

  • 7. IZMAIŅAS ŠAJĀ PRIVĀTUMA POLITIKĀ

    Mēs paturam tiesības pēc saviem ieskatiem pievienot, mainīt vai dzēst šīs privātuma politikas daļas, lai vienmēr sniegtu jums atjauninātu un pareizu informāciju par mūsu veikto personas datu vākšanu un apstrādi.

     

    Šajā privātuma politikā gan mēs, gan arī citi ECCO vai KRM saistītie uzņēmumi varam iekļaut papildu noteikumus, kas ir piemērojami šai vietnei, vai kam jūs piekritīsiet, sadarbojoties ar mums, kā arī citiem ECCO vai KRM saistītajiem uzņēmumiem.

    Mūsu privātuma politikas atjaunināto versiju jūs vienmēr varat atrast tīmekļa vietnē lv.ecco.com  

     

    Ja piekritāt saņemt no mums jaunumu ziņojumus un citu informāciju, mēs informēsim jūs ar e-pasta starpniecību  par visām izmaiņām šajā privātuma politikā.

     

    Versija 05/2018


    ECCO & KRM Affiliates

    Valsts

    ECCO Distributors DAC

    Ireland

    ECCO France S.A.S.

    France

    ECCO Holding A/S

    Denmark

    ECCO Holst A/S

    Denmark

    ECCO Leather B.V.

    The Netherlands

    ECCO Shoes Trade Ltd.

    Turkey

    ECCO Shops Vestdanmark A/S

    Denmark

    ECCO Sko A/S

    Denmark

    KRM (Austria) GmbH

    Austria

    KRM (Cyprus) Ltd.

    Cyprus

    KRM (Czech Republic) s.r.o.

    Czech Republic

    KRM (Danmark) A/S

    Denmark

    KRM (Deutschland) GmbH

    Germany

    KRM (Great Britain) Ltd.

    UK

    KRM (Hungary) Kft.

    Hungary

    KRM (Norway) AS

    Norway

    KRM (Poland) Sp.z.o.o.

    Poland

    KRM (PORTUGAL), LDA

    Portugal

    KRM (Sweden) AB

    Sweden

    KRM Adriatic d.o.o.

    Croatia

    KRM AG

    Switzerland

    KRM FootwearRomania SRL

    Romania

    KRM Footwear d.o.o. Beograd-Novi Beograd

    Republic of Serbia

    KRM Kenkä Oy

    Finland

    KRM OBUTEV SL, trgovsko podjetje, d.o.o.

    Slovenia

    KRM Retail (Slovakia) s.r.o.

    Slovakia

    KRM Switzerland AG

    Switzerland

    SIA KRM Baltic

    Latvia